Каберне

Квалитетно суво црвено вино

Квалитетно суво црвено вино со длабока пурпурна боја, комплексно со иразена арома на црни горски овошја, одлично балансирано со меки танини и долг финиш. Гројзето е одледувано ма посебно одбрани и негувани лозја во повардарискиот регион. Произведено во чиста еколошка средина. Се служи на температура од 15-17°C.

Берба: 2013г. 2015г. 2016г.