Добредојдовте
во винарија
Антигона

Добредојдовте
во винарија
Антигона

Добредојдовте
во винарија
Антигона

Добредојдовте во винаријата

Винаријата Антигона е плод на љубовта кон традицијата на виното кое е препознатливо токму од регионот каде што се наоѓа нашата фамилијарна винарија- повардарискиот регион.

Многу пати се пишувало и слушало токму за најдоброто вино кое доаѓа од овие простори. Богато со различни вкусови, опојни мириси и најквалитетното грозје од повардарискиот регион.

Повеќе за нас
img01

Антигона

Винарија

Наши Вина

Најдобрите Вина од нашата архива

Вранец

Квалитетно суво црвено вино

Рислинг

Квалитетно суво бело вино

Каберне

Квалитетно суво црвено вино

Шардоне

Квалитетно суво бело вино

Мерлот

Квалитетно суво црвено вино