Вранец

Квалитетно суво црвено вино

Квалитетно суво црвено вино со интензивна рубин боја, овошни ноти на капини, цреши и слатко од сливи, балансиран вкус и изразена танинска структура. Гројзето е одгледувано на посебно одбрани и негувани лозја во повардарискиот регион. Произведено во чиста еколошка средина. се служи на температура од 14-16°C.

Берба: 2013г. 2014г. 2016г.